Hieronder leest u de laatste updates rondom Fleet Expo:

Interview | Henk-Jan Kienhuis: Transscope lanceert nieuw product tijdens Fleet Expo

Transscope Fleet & Assetmanagement gaat tijdens Fleet Expo een product introduceren dat het nog eenvoudiger maakt om gegevens te verzamelen en dat het wagenparkbeheer zo nog efficiënter maakt. De specialist uit Dedemsvaart heeft al 31 jaar ervaring op dit vlak. Lees het volledige artikel hier.


Interview | Maarten Hachmang: ‘Nuance ontbreekt in het laadpalen-debat’

Met veel bombarie kondigde Allego begin dit jaar aan dat zij een tijdsgebonden tarief zouden invoeren. Even snel trok het bedrijf zijn keutel in na kritiek uit de markt. Per 1 september geldt bij de laadpalen van Allego nu een extra tarief na vier uur laden om laadpaalklevers tegen te gaan. Ongeveer één op de negen publieke laadpunten in Nederland hanteert een vorm van een soortgelijk tijdsgebonden tarief, dus niet alleen de (helft van de) laadpalen van Allego. Het kost echter een dagtaak om in kaart te brengen om welke palen dat gaat, aangezien voor veel laadpalen prijsafspraken zijn met gemeenten. Lees het volledige artikel hier.


Hertz trapt taxiprogramma af tijdens Fleet Expo en Taxi Expo

Binnenkort start Hertz ook met de verhuur van taxi’s. Na Londen en Parijs is Amsterdam als derde Europese stad daarvoor geselecteerd. Halverwege volgend jaar wil het bedrijf enkele honderden (elektrische) taxi’s hebben rondrijden. Tijdens Fleet Expo en Taxi Expo doet Hertz onder meer dit ambitieuze plan uit de doeken. Lees het volledige artikel hier.


Exposanten Registreren